Gyakran ismételt kérdések

Milyen fizetési módokkal fizethetek?

Webáruházunkban Pay Pal -lal,  előre utalással, valamint utánvéttel is lehet fizetni.
Egyes termékeinket, (ültetőkártyák, meghívók, "Saját lámpám", valamint Egyedi 3D illózió lámpát csak előe utalással tud rendelni. Megértésüket köszönjük!

Milyen szállítási módok közül lehet választani?

Webáruházunkban jelenleg 2 különböző szállítási mód közül választhat:

  • Házhozszállítás futárszolgálattal

  • Csomagküldő ponton való átvétel
    Országszerte több csomagpont közül választhat, hogy hol szeretné átvenni megredelt termékeit. 

 Várhatóan mennyi idő alatt érkezik meg a csomag?

 Az átutalást követő, illetve utánvétes fizetési mód esetén a rendelést követő 1-5 munkanapon belül kerül feladásra a csomag, melyet a következő munkanapon szállít ki a megadott címre a posta.

Mivel működik a 3D hangulatlámpa?

A lámpában egy 5V-os LED szalag van építve, melynek a vége USB  csatlakozóval van ellátva. Így számítógépbe vagy akár a telefon töltőjébe is csatlakoztathatjuk. De áruházunk is biztosít USB csatlakozós adaptert, melyet lámpáinkhoz kedvezményes áron vásárolhat meg!

Mekkora egy 3D hangulatlámpalámpa?

 Lámpáink 120-150mm magasak, átmérőjük 65-70mm között van. Tömege 70g.

Mivel működik egy 3D illúzió lámpa? 

Illúzió lámpáinktalpjában egy LED szalag biztosítja a világítást, amely 3 db AA típusú elemről,  vagy egy hozzá csatlakoztatott USB kábelről működik. A kábelt a számítógépébe vagy akár a  telefon töltőjébe is csatlakoztathatja. De áruházunk is biztosít USB csatlakozós adaptert, melyet lámpáinkhoz kedvezményes áron vásárolhat meg! 

Mekkora egy 3D illúzió lámpa? 

llúzió lámpáink talpja  9cm*9cm*4,5 cm nagyságú, a mintás akril lap méretieről pedig a  termékleírásben a "Méretek" fül alatt kap részletes tájékoztatást!

Egyedi mintás lámpákat is készítenek? 

Igen, webáruházunkban egyedi rendeléseket is leadhat, és mi igyekszünk elképzeléseit a lehető leghamarabb elkészíteni. Az elkészítés előtt egy mintaképet küldünk Önnek, amiről kikérjük vélemémyét.

Részletekért kattintson ide.